Aktivera eller inaktivera deltagande i Kaspersky Security Network

Att delta i Kaspersky Security Network är frivilligt. Du kan aktivera eller inaktivera användningen av Kaspersky Security Network (KSN) vid installation av Kaspersky Small Office Security och/eller när som helst efter att programmet har installerats.

För att aktivera eller avaktivera deltagande i Kaspersky Security Network:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Knappen Inställningar i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta öppnar fönstret Inställningar.

3. Gå till SäkerhetsinställningarKaspersky Security Network.

Fönstret Kaspersky Security Network öppnas med detaljer om Kaspersky Security Network och deltagarinställningar för Kaspersky Security Network.

4. Aktivera eller inaktivera deltagande i Kaspersky Security Network genom att använda växlingsknappen i den övre delen av fönstret:
    • Om du vill delta i Kaspersky Security Network ställer du in växlingsknappen till .

Ett fönster öppnas med Meddelande för Kaspersky Security Network. Tryck på Jag accepterar om du godkänner villkoren i avtalet.

• Om du inte vill delta i Kaspersky Security Network ställer du in växlingsknappen till Av.

I vissa versioner av Kaspersky Small Office Security, visar fönstret Kaspersky Security Network Meddelande för Kaspersky Security Network istället för information om Kaspersky Security Network.

Acceptera Villkor för Kaspersky Security Network:

1. Klicka på Acceptera i avsnittet Meddelande för Kaspersky Security Network.

Meddelande för Kaspersky Security Network öppnas. Detta villkor gör att Kaspersky-experter snabbt kan få information om hot som upptäckts på din dator, om program som körs och signerade program som laddas ned, samt operativsysteminformation för att förbättra ditt skydd.

2. Tryck på knappen Acceptera om du godkänner villkoren i avtalet.

För att avböja Meddelande för Kaspersky Security Network,

klickar du på Neka i avsnittet Meddelande för Kaspersky Security Network.